Een blog van de wethouder

Met mijn benoeming als wethouder heb ik deze website weer nieuw leven ingeblazen. Hier wil ik met enige regelmaat berichten over mijn ervaringen en werkzaamheden als wethouder. Niet om eens uit de school te klappen over het college of om breaking news bekend te maken. Wie daar op hoopt komt van een koude kermis thuis.

Ook niet om de politieke standpunten van PvdA-GroenLinks nog eens stevig aan te zetten. Mijn nieuwe rol is die van bestuurder, onderdeel van het college. De raadsleden in de fractie zijn de primaire pleitbezorgers van de idealen en opvattingen van PvdA-GroenLinks. Dit is tevens de reden dat ik mijn ervaringen hier op een aparte site deel. De website van PvdA-GroenLinks zelf is beter geschikt voor standpunten van de partij.

Wel wil ik met deze site een inkijkje geven in het werk van een wethouder. Als bestuurder werkend in dienst van de inwoners van Vught en Cromvoirt, hebben diezelfde inwoners het recht om te weten wat ik doe. Ik wil proberen een transparant en open bestuurder van de gemeente te zijn. Hopelijk lukt het ook om dit goede voornemen vol te houden. En is het voor de lezers leuk en leerzaam om zo’n inkijkje te krijgen in mijn ervaringen en werkzaamheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.