Prachtige fietstocht door #Helvoirt gemaakt met afvaardiging @PvdAGroenLinks en onze vrienden van @Progressief96. Goed om samen voor te bereiden op toekomstige herindeling in één gemeente #Vught.

De lopers van de avondvierdaagse mogen binnenhalen. Helaas mogelijk het laatste jaar wegens onvoldoende nieuwe vrijwilligers. Dat laten we toch niet gebeuren na 22 jaar?Prachtig evenement met zo’n 1.700 deelnemers! #Vught

Werkbezoek gehad met collega Pennings aan het #Helvoirthuis. Prachtige multifunctionele accommodatie voor sport, onderwijs, kinderopvang en sociaal-culturele activiteiten in #Helvoirt.

Vol enthousiasme om (nog) meer werk te maken van sport en bewegen in #Vught na congres Sportief Verbinden vandaag. Over o.a. inclusief sporten, aanbod voor uniek sporten, vitale verenigingen en wat sport kan betekenen in andere domeinen.

Het college van Burgemeester & Wethouder heeft op 14 mei 2019 besloten om nog dit jaar een pilot met kroonringen voor de inzameling van plastic afval uit te voeren. Voor meer informatie kijk op https://t.co/HLfm3AeSOV

Load More...