Prijzen bij de avondvierdaagse

Vrijdag 15 juni was de laatste avond van de Vughtse avondvierdaagse. De 21e editie alweer, waar ruim 1.600 deelnemers aan mee hebben gedaan. Als wethouder sport mocht ik alle trotse wandelaars binnenhalen en de prijzen uitdelen voor de basisscholen met de meeste deelnemers.

Midden in de P&C cyclus

Donderdag 14 juni mocht ik voor het eerst aan de bak als wethouder financiƫn bij de behandeling van de jaarrekening 2017, Burap-I en kadernota. Nog een beetje onwennig aan de andere kant van de tafel bij het college. Vooral ook omdat ik natuurlijk nog niet betrokken was geweest bij het opstellen van deze voorstellen.

Vuurdoop bij jubileum VVC

Zaterdag 9 juni was mijn vuurdoop als wethouder sport. Nog geen 50 uur benoemd als wethouder en meteen op bezoek bij een 50-jarige jubilaris. Want VVC Vught vierde deze dag haar 50-jarig bestaan in de Martinihal.

Eerste werkdag als wethouder

Na de feestelijke nazit na de installatie van het nieuwe college, was het vrijdag 8 juni tijd om aan de slag te gaan. Mijn eerste werkdag als wethouder; een mooie combinatie van het verkennen van mijn nieuwe werkplek, het regelen van allerlei randvoorwaarden en alvast wat inhoudelijke agendapunten.

Een blog van de wethouder

Met mijn benoeming als wethouder heb ik deze website weer nieuw leven ingeblazen. Hier wil ik met enige regelmaat berichten over mijn ervaringen en werkzaamheden als wethouder. Niet om eens uit de school te klappen over het college of om breaking news bekend te maken. Wie daar op hoopt komt van een koude kermis thuis.