AMV Champions League bij Zwaluw V.F.C.

“Wij organiseren zaterdag 23 juni de Champions League voor minderjarige vluchtelingen, kun je dan rond 16:00 de prijsuitreiking doen?” “Tuurlijk, ik ben er tegen vier uur”. Dus liep ik zaterdag tegen vier uur het terrein van Zwaluw V.F.C. op. Om nog net in de verte de laatste penalty van de finale te zien.

Oorkondes en speldjes voor de Jeugdnatuurwacht

Vrijdag 22 juni was ik uitgenodigd bij de Jeugdnatuurwacht in hun clubgebouw bij natuurpark De Kwebben. Daar werd het afgelopen jaar afgesloten met een gezellige bijeenkomst voor de kinderen, broertjes, zusjes en ouders. En kregen alle jeugdleden een oorkonde en speldje voor hun inzet.

Prijzen bij de avondvierdaagse

Vrijdag 15 juni was de laatste avond van de Vughtse avondvierdaagse. De 21e editie alweer, waar ruim 1.600 deelnemers aan mee hebben gedaan. Als wethouder sport mocht ik alle trotse wandelaars binnenhalen en de prijzen uitdelen voor de basisscholen met de meeste deelnemers.

Midden in de P&C cyclus

Donderdag 14 juni mocht ik voor het eerst aan de bak als wethouder financiƫn bij de behandeling van de jaarrekening 2017, Burap-I en kadernota. Nog een beetje onwennig aan de andere kant van de tafel bij het college. Vooral ook omdat ik natuurlijk nog niet betrokken was geweest bij het opstellen van deze voorstellen.

Vuurdoop bij jubileum VVC

Zaterdag 9 juni was mijn vuurdoop als wethouder sport. Nog geen 50 uur benoemd als wethouder en meteen op bezoek bij een 50-jarige jubilaris. Want VVC Vught vierde deze dag haar 50-jarig bestaan in de Martinihal.