Aan boord van D’n Blauwe Schuit

Wat een eer! Bij hoge uitzondering mocht ik als afgevaardigde namens het college meevaren op D’n Blauwe Schuit, de prinsenwagen van Alfredo. Daarmee reed de prinsengroep van Dommelbaorzedurp zondag 16 september mee in de Brabantse Stoet in Bergen op Zoom. Deze Stoet der Stoeten was een eenmalige viering van Brabantse loopcultuur. Met o.a. gildes, muziekkorpsen, […]

Sportief én creatief aanbod voor alle basisschoolleerlingen

Vrijdag 14 september mocht ik op basisschool De Leydraad in Cromvoirt het eerst boekje uitreiken van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Hiermee bieden we alle basisschoolkinderen in Vught een breed aanbod aan culturele en sportieve activiteiten om aan deel te nemen. Ontdek je talent!

Kennismakingstour langs de basisscholen

Vrijdag 7 september was de eerste ronde van mijn kennismakingstour aan alle basisscholen in Vught en Cromvoirt. Een mooie gelegenheid om alle gerenoveerde en nieuwe scholen te bezichtigen, kennis te maken met de directeuren en de diversiteit van het aanbod in onze gemeente te ervaren.

Feestweekend op sportpark Bergenshuizen

Zaterdag 1 en zondag 2 september was het feest op Bergenshuizen. Driemaal mocht ik op bezoek bij verschillende sportverenigingen. Driemaal was dat hartstikke leuk om te doen. Open dag S-team Real Lunet en Zwaluw VFC Op het terrein van Real Lunet werd zaterdagmiddag flink uitgepakt voor een open dag rondom het S-team (speciaal voetbalteam). Dit […]

Nieuw pannaveldje op Lidwinaveld voor én door jongeren

Zaterdag 18 augustus moesten de handen uit de mouwen op het Lidwinaveld. Samen met een groep jongeren werd een nieuw pannaveldje aangelegd. Dat betekende hekken plaatsen en goals ingraven.