Zomerschool voor jongeren geopend

Dinsdag 10 juli was de start van de Zomerschool van jongeren, voor het 2e jaar georganiseerd door Welzijn Vught. De zomerschool biedt jongeren tijdens de zomervakantie leuke workshops en activiteiten om aan mee te doen. Te starten met een superinteressante workshop over 3D printen en virtual reality.

Terugkijken na één maand wethouder

Vandaag is het precies één maand geleden dat ik begon met mijn eerste werkdag als wethouder. Dat zijn natuurlijk nog geen 100 dagen, de periode die gebruikelijk wordt genoemd om het ‘nieuwe’ van je af te werpen en een duidelijk eigen profiel neer te zetten. Maar het is wel een mooi moment om terug te […]

Glossy op de golfclub

Zaterdag 30 juni was ik op bezoek bij de Golfclub Vught. Een mooie gelegenheid om dit deel van sportpark Bergenshuizen en deze vereniging te leren kennen. De aanleiding was de uitreiking van een glossy ter ere van het 25-jarig jubileum.

Duurzame excursie: leren met en van de buren

Vrijdag 29 juni mocht ik op excursie naar het centrum voor duurzaamheid De Knop in Geldermalsen. Vanuit Brabant Woont Slim – de regionale samenwerking voor verduurzaming van woningen in Noordoost Brabant – was dit bezoek aan de buurregio georganiseerd. Helaas ging naast een afvaardiging uit Vught alleen een delegatie uit Haaren mee. Wel een mooie […]

AMV Champions League bij Zwaluw V.F.C.

“Wij organiseren zaterdag 23 juni de Champions League voor minderjarige vluchtelingen, kun je dan rond 16:00 de prijsuitreiking doen?” “Tuurlijk, ik ben er tegen vier uur”. Dus liep ik zaterdag tegen vier uur het terrein van Zwaluw V.F.C. op. Om nog net in de verte de laatste penalty van de finale te zien.