‘Bedankt dat je langzamer rijdt!’

Donderdagmiddag 25 oktober stond ik op een hoogwerker een spandoek op te hangen boven de Van Voorst tot Voorststraat. Dit is een van de straten die is gekozen voor deelname aan de actie ‘Bedankt dat je langzamer rijdt’. Samen met buurtbewoners, Veilig Verkeer Nederland (VVN), de politie zet de gemeente hiermee in op beïnvloeding van […]

Ben ik nu een Judas?!

‘Hoge bomen vangen veel wind’ zei iemand afgelopen zaterdag in de Avulo studio. Ik was er om – wéér – over De Speeldoos te praten. Natuurlijk wist ik dat al voor ik aan het wethouderschap begon. Zeker in dit lastige en emotionele dossier. Met moeilijke gesprekken, teleurgestelde gebruikers, een demonstratie en ingezonden boze brieven.

Zonnepanelen op de Martinihal

Maandag 15 oktober mocht ik symbolisch het eerste zonnepaneel op het dak van de Martinihal leggen. In totaal komen er 400 op het dak te liggen. Tegelijkertijd worden alle lampen in de sporthal vervangen door led-verlichting. Een mooie stap om het energieverbruik van de gemeente duurzamer te maken. Dat er nog maar vele mogen volgen!

Lintje uitreiken aan dhr. Rijken

Mijn eerste K.O.! Nee, geen knock out als wethouder sport, maar koninklijke onderscheiding als locoburgemeester. Want zaterdag 6 oktober mocht ik een lintje uitreiken aan Emiel Rijken voor zijn langdurige professionele en vrijwillige inzet voor onze leefomgeving op de jaarlijkse seizoensopening van Brabants Landschap.

Officiële opening van IKC De Avonturier

De meeste groepen kinderen waren er al direct na de zomer gestart, maar vrijdag 5 oktober was de officiële opening van kindcentrum De Avonturier. Een aanwinst voor Vught! In de zon werd dit feest gevierd met honderden kinderen en hun ouders, trotse leraren, peuterleidsters en pedagogisch medewerkers… en met een zeer geslaagd verrassingsbezoek van Snollebollekes.