Goede voorbeeld: elektrisch rijden

Toen de kans om daadwerkelijk wethouder te worden steeds groter werd, was mijn eerste voornemen om zelf een 100% elektrische auto aan te schaffen. Zeker met energie & klimaat in mijn portefeuille, vond ik dat ik niet kon rondrijden in een diesel- of benzineauto. Gisteren kon ik dit voornemen realiseren en mocht ik mijn nieuwe […]

Opening tentoonstelling Mahina

Zaterdag 14 juli was de officiële opening van de reizende tentoonstelling Mahina – Ode aan de vrouw. Deze tentoonstelling over Molukse cultuur en de vrouw als drager van deze cultuur, deed als 2e Vught aan op de locatie van het Nationaal Monument Kamp Vught. Als wethouder cultuur mocht ik een openingswoord spreken namens de gemeente.

Zomerschool voor jongeren geopend

Dinsdag 10 juli was de start van de Zomerschool van jongeren, voor het 2e jaar georganiseerd door Welzijn Vught. De zomerschool biedt jongeren tijdens de zomervakantie leuke workshops en activiteiten om aan mee te doen. Te starten met een superinteressante workshop over 3D printen en virtual reality.

Terugkijken na één maand wethouder

Vandaag is het precies één maand geleden dat ik begon met mijn eerste werkdag als wethouder. Dat zijn natuurlijk nog geen 100 dagen, de periode die gebruikelijk wordt genoemd om het ‘nieuwe’ van je af te werpen en een duidelijk eigen profiel neer te zetten. Maar het is wel een mooi moment om terug te […]

Glossy op de golfclub

Zaterdag 30 juni was ik op bezoek bij de Golfclub Vught. Een mooie gelegenheid om dit deel van sportpark Bergenshuizen en deze vereniging te leren kennen. De aanleiding was de uitreiking van een glossy ter ere van het 25-jarig jubileum.